Фабио Фонини

Последни резултати

лига час среща/резултат
ТКРК 08.08.2018
Денис Шаповалов Денис Шаповалов 2 - 0 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТКРК 07.08.2018
Стив Джонсън Стив Джонсън 0 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТМЛКО 05.08.2018
Хуан Мартин Дел Потро Хуан Мартин Дел Потро 0 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТМЛКО 04.08.2018
Камерън Норие Камерън Норие 0 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТМЛКО 03.08.2018
Йошито Нишиока Йошито Нишиока 0 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТМЛКО 02.08.2018
Куентин Халис Куентин Халис 1 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТШСОГ 26.07.2018
Фабио Фонини Фабио Фонини 1 - 2 Юрген Зоп Юрген Зоп
ТШО 22.07.2018
Ришар Гаске Ришар Гаске 1 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТШО 21.07.2018
Фабио Фонини Фабио Фонини 2 - 1 Фернандо Вердаско Фернандо Вердаско
ТШО 20.07.2018
Федерико Делбонис Федерико Делбонис 0 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТШО 19.07.2018
Микаел Юмер Микаел Юмер 1 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
УИМ 07.07.2018
Иржи Весели Иржи Весели 3 - 1 Фабио Фонини Фабио Фонини
УИМ 05.07.2018
Симоне Болели Симоне Болели 0 - 3 Фабио Фонини Фабио Фонини
УИМ 03.07.2018
Таро Даниел Таро Даниел 1 - 3 Фабио Фонини Фабио Фонини
ФТРГ 04.06.2018
Марин Чилич Марин Чилич 3 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини
ФТРГ 02.06.2018
Фабио Фонини Фабио Фонини 3 - 2 Кайл Едмънд Кайл Едмънд
ФТРГ 31.05.2018
Фабио Фонини Фабио Фонини 3 - 0 Елиас Юмер Елиас Юмер
ФТРГ 29.05.2018
Фабио Фонини Фабио Фонини 3 - 0 Пабло Андухар Пабло Андухар
ТШЖО 25.05.2018
Петер Гойовчик Петер Гойовчик 2 - 0 Фабио Фонини Фабио Фонини
ТШЖО 24.05.2018
Тенис Сандгрен Тенис Сандгрен 0 - 2 Фабио Фонини Фабио Фонини